Fiatalság titka - peptidek

Komoly tudományos háttér

 

A peptidek jelentősége

Az ember öregedési folyamatának irányítása tehát a tudomány mai állása szerint reális, amely megközelítés a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. 

 

A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

Fontos…

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetéből és szövetéből nyeri ki a kis molekulatömegű peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, 

  • a 7 egyedülálló Kapszulás Peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya,
  • a világon egyedülálló Folyékony Peptidek lánca,
  • a külső és belső használatú Mesotel termékcsalád,
  • és a ReviLine nanotech sejt-kozmetika termékcsalád.

A termékeknek nincs mellékhatásuk és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva egész egyszerűen utánozhatatlanok. 

Fontos megjegyezni!

A tudósok munkáját segítő fiatal borjak nem kísérleti állatok, és semmilyen körülmények között nem okoznak nekik fájdalmat.